снимка: БулфотоДенят утре също ще започне със слънце над по-голямата част от

...
снимка: БулфотоДенят утре също ще започне със слънце над по-голямата част от
Коментари Харесай

Валежите се завръщат у нас през новата седмица

снимка: Булфото

Денят  на следващия ден  също ще стартира със слънце над по-голямата част от страната. След обяд ще се развива купеста и купесто - дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегъми. В Западна България ще има условия за градушки. Максималните температури ще са сред най-вече сред 25° и 30°.

Преди обяд  над Черноморието  ще доминира слънчево време, само че след обяд тук-там също кратковременно ще превали и прегърми.

Максималните температури ще са от към 20° на север до към 27° на юг. Температурата на морската вода е 16-18°.

Над планините  в утринните часове ще е най-вече слънчево, само че към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевични стихии. Ще духа сдържан северозападен вятър.

В множеството региони от Балканите денят ще стартира със слънчево време, само че по-късно ще има региони с превалявания. Облачно и дъждовно ще бъде времето във Англия. Ще вали и в Източна Франция, Германия, Швейцария, Австрия и Италия

През новата седмица  и у нас се чакат превалявания - към и след обяд ще са краткотрайно интензивни и с гръмотевични стихии. Ще има условия за градушки. Слънчеви часове ще има основно заран. По-малко ще са преваляванията в източните региони. Дневните температури ще се намалят с 2-3 градуса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР